divendres, 11 d’abril del 2008

Boris Godunov

Ja he telecomprat les entrades per anar a veure aquesta nova acció, obra de teatre o performance de La Fura dels Baus. Aqui vos deix amb la sinopsis i amb la imatge del cartell que parla per sí mateixa. Ja vos contaré que tal l'experiència en una nova actualització del PostQuadern.




Nou espectacle de la Fura dels Baus basat en una obra de l´escriptor rus Alexander Puixkin, al TNC
Sinopsi:
Boris Godunov, el nou espectacle de La Fura dels Baus, amb dramatúrgia de David Plana i Àlex Ollé, recupera una obra del que es considera el gran renovador de la literatura russa: Alexander Puixkin, que va escriure un relat extraordinari sobre l’ambició sense límits ni escrúpols per assolir el poder. La Fura dels Baus, però han volgut anar més enllà i abordar, en aquesta obra, el tema del terrorisme agafant com a punt de partida els fets que van ocórrer al teatre Dubrovka de Moscou, a l’octubre de 2002 durant una representació del musical Nord-Ost.
Boris Godunov és, més que una reflexió política o sociològica, la vivència des de dins d’una experiència extrema i única.
Autor: Àlex Ollé i David Plana (La Fura dels Baus)
Director: Àlex Ollé
Intèprets: Fina Rius, Cesca Piñón, Sara Rosa Losilla, Pedro Gutiérrez, Manel Sans, Oscar Rabadan, Pep Miras, Juan Olivares, Albert Prat.