dissabte, 24 de març del 2007

Paris

DSC_0465.jpg
Foto col·lectiva a Monmartre

dimarts, 6 de març del 2007

Pollença a Barcelona 2007

pollença_a_barcelona11

Introducció

L’acció artística consisteix en desenfilar 50 kilómetres de fil a través d’un recorregut determinat. Aquest recorregut transcorre pels carrers de la ciutat de Barcelona i els seus voltants i dibuixa la sil·lueta del territori mallorquí de Pollença.

Espai i identitat

Els dos colors que s’utilitzen fan referència als colors de la bandera de Pollença
(Mallorca).
El tema sobre el qual transcorre aquest treball és l’antropocentrisme insular que porta a una diferenciació identitària.
També des d’una visió peninsular es veu l’unió dels diferents territoris que formen la metròpoli catalana.
Espai i identitat són els protagonistes d’aquesta història sobre la catalanitat postmoderna i la seva dificil posició en un entorn globalitzat, o com a mínim, pluralitzat.

Tipologia de fil

El fil i la seva tipologia ha estat una de les coses que més acuradament he intentat solucionar per tal de que el desenvolupament del projecte es vegi lliure de dificultats tecnico-burocàtiques.
La creació del fil, ha estat posible gracies a l’interés que ha possat l’empresa VERA que produint un fil especial per al projecte ha fet posible eliminar un dels més importants handycaps com és el de la perillositat per als ciutadant que es creuin amb el fil.
El teixit té una ductilitat exel·lent i pel que respecta a la duresa; el punt de ruptura és baixissim amb el que s’evita qualsevol tipus de perill a l’espai públic.


Utilitza GoogleHearth per veure el recorregut!!